Yammie yammie!
Door: Melanie
Blijf op de hoogte en volg melanie
26 Juni 2012 | Japan, Kyoto
Dan is de laatste dag aangebroken. Nu voel ik me echt 100% beter gelukkig. Weer met de metro , nu naar Jiyugaoka. Een buurt die een beetje europees aanvoelt. Ik heb hier gelunched, pff ontzettend lekker. In de metro trouwens,, zijn super vaak kleine kinderen te zien. Ben echt onder de indruk! Als je die complexiteit ziet van dat openbaar vervoer hier! Sommige hebben een speelgoedtelefoon om hun nek hangen,,alleen doet ie het ook nog is.
Die dag heel rustig aan gedaan,,klaar maken voor vertrek naar Kyoto. Ik kan Kampei niet genoeg bedanken voor de ontzettend goede host die hij is geweest. Ben blij dat hij het ook echt heel leuk vond :). Ohja ik kreeg nog een japanse massage van hem! Dat was echt te fijn voor woorden want mijn hele rug was dood. Kampei is een boxer,, en weet dus hoe zo n massage moest. Mijn rug heeft sinds thailand niet meer zo goed gevoeld! Helaas duurde dat niet lang want ik ging de nachtbus in. Eerste 4 uur kunnen slapen, daarna onmogelijk. Zat echt niet fijn! alles deed pijn :P comfort is niet aan nachtbussen besteedt helaas.
In de vroege ochtend kom ik dan aan in Kyoto. De grote dag. Als een malle zoek ik een WC op om me op te frissen. Eindelijk mansaku weer zien, moet er wel een beetje ok uit zien he. Daarna heb ik niet lang hoeven wachten want hij kwam er al aan op zijn brommer. Hmm dat had ik niet verwacht, hoe gaan we in vredesnaam met zijn 2en erop passen inclusief bagage. Maar no problemo! Deed me denken aan Thailand, Mansaku voorop, ik in het midden en Joost achteraan op een kleine brommer wat voor Joost destijds nogal awkward was. Nu zat mijn backpack op joost zijn plek. Anyway,, achterop de scooter bij Mansaku was weer super! Helaas niet de geur van het wasmiddel dat me nu al een jaar achtervolgd maar dat maakt niet uit! Zijn haar is nu iets korter en helaas is zijn baardje weg,,hij ziet er nu echt uit als een jochie haha. Heb echt geluk want hij werkt voortaan van 6 uur s avonds tot 12 uur snachts,, dus overdag wil hij me af en toe komen vergezellen en samen brommer ritjes maken joehoe! Hij woont in het noorden van Kyoto, stiekem echt een grote stad. in een soort dal,, helemaal omringt door bergen die je altijd ziet. Echt meteen verkocht aan deze stad! Maar eerst dutje doen want ik was heel moe. Ok ik zal nu weer stoppen want het wordt al weer een lang verhaal zie ik! Nou wordt spoedig vervolgd want dit was al weer 3 dagen geleden!
xxxxx
26 Juni 2012 - 14:28
Melanie:
Hé Mel!
Volgens mij draait het echt overal in Azië om eten :P Klinkt wel goed allemaal hoor! En ik ben heel blij dat je je weer beter voelt. Veel plezier daar bij Mansaku! -
26 Juni 2012 - 15:06
Jsjjjs:
HsbsbbdhdVul hier je naam in. -
26 Juni 2012 - 15:11
Joost:
HHaha dat was idd een beetje akward! Haha en dat wasmiddel idd. Kan je niet alsnog vragen wat dat was? Dat is stiekem ook een van mijn mysteries-to-ontrafel geworden door jouw obsessie :p
Spannend Mel! Genieten!! -
28 Juni 2012 - 07:47
Antoine & Isabelle:
Hoi Mel, weer een leuk vehaal joh! Die film met dat hondje wil ook wel zien, zo te lezen een echte "Tearjerker". Kyoto dus...dan moet ik meteen denken aan het Kyoto-Verdrag waarin industrielanden de uitstoot van broeikassen dienen te reduceren, alweer zo'n 15 jaar geleden...het is nog steeds actueel. Heb je de Shinkansen in Kyoto Station al gezien? foto maken hè! Ennuh...vergeet Iwatayama Monkey Park niet. Be in touch x -
01 Juli 2012 - 11:33
Desiree:
Hoi Mellie. Te verleidelijk om steeds weer te zoeken en te kijken wat je geschreven hebt. Na jouw mooie foto van gisteren helemaal. Je klinkt echt als een reizigster die een hele nieuwe wereld aan het ontdekken is. Spannend hoor. Heb je meegekregen dat Andre Kuipers vanmorgen in Kazachstan geland is in zijn shuttle. Goede landing, knap he na ruim een half jaar. Verder ga ik vanavond kijken naar de finale voetbal Italie en Spanje. Probeer te genieten van het zonnetje, maar dat lukt nog niet goed. Hij breekt nog niet goed/lang door. Nou voor jou veel plezier en tot de volgende keer!! Xxx DJM